(U)synligt / (U)hørligt

UsynligtUhørligtFavrskov Musikskole og Hadsten Billedskole inviterer til en anderledes kunst- og musikcamp i efterårsferien 2017.

Med (U)synligt / (U)hørligt inviteres børn i alderen 10-15 år til at gå opdagelse i alt det vi normalt ikke ser og hører. Med mikroskoper, mikrofoner, forstørrelseglas, computer og kreativitet skal vi lave en anderledes kortlægning af Hadsten, hvor vi gør det usynlige synligt, og det uhørlige hørligt.

(U)synligt / (U)hørligt bliver en opdagelsesrejse ned i alle de små afkroge af verden som vi normalt ikke lægger mærke til. Lyde vi ikke hører, detaljer vi ikke ser. Alle de lyde og billeder vi indsamler, skal vi sammen omdanne til en levende og smuk installation som vil blive udstillet i Sløjfen i Hadsten, samt på Hammel Neurocenter

PRAKTISK: Undervisningstilbudet ligger i efterårsferien 2017. Undervisningen foregår onsdag d. 18., torsdag d. 19. og fredag d. 20. oktober kl 9 – 15 (man tilmelder sig alle dage). Fernisering på værkerne fredag eftermiddag kl 15 – 16. Det koster 200 kr. pr. deltager. Undervisningen foregår i musikskolens lokaler i Kulturhus Sløjfen, Hadsten.
Der er plads til 20 elever på holdet, tilmelding via www.favrskovmusikskole.dk eller www.denskaevebilledskole.dk senest 4. oktober

 

TILMELD DIG
nuværende elev (elevlogin)
TILMELD DIG
som ny elev i musikskolen