Favrskov Drummers


F. drummers BW D

FAVRSKOV DRUMMERS

Få den grundlæggende teknik samt nodelæsning på plads på en sjov og udfordrende måde ved at deltage i dette holdtilbud til nye slagtøjselever.

 

 

 

Du introduceres til det KÆMPE store slagtøjsinstrumentarium,  spiller såkaldt DRUMLINE – som Copenhagen Drummers – og STOMP på skrald og containere. Derved får du en musikalsk oplevelse ved at optræde ud over at lære noder og teknik.

Alder:
 8-12 år
Hold: Max. 12 elever
Tid: 45 min om ugen


FAVRSKOV DRUMMERS – FORTSÆTTERE

Vi har alle sammen gået til slagtøjshold tidligere og kan derfor arbejde videre med slagtøjsteknik og udforske mulighederne indenfor musikalsk performance samt laver et marimbaorkester, et olietøndeorkester eller et brasiliansk gadeband.

Vi sætter os altså nye mål og arbejder med udfordrende slagtøjs-kombinationer, stadig med fokus på samarbejde og at have det sjovt, mens vi spiller!

Alder: 10-15 år
Hold: Max. 12 elever
Tid: 45 min om ugen

Særlige forhold: For at deltage på holdet kræves nodekendskab samt at du har styr på den grundlæggende slagtøjsteknik. Eleven skal selv betale for trommestikker samt en øveplade. Stikker/øveplade kan købes af underviseren på 1. undervisningsgang (Pris kr. 250,-).

OBS. Det er gratis at deltage i Favrskov Drummers, når du samtidigt går på et instrumentfag/sang (hold eller individuel).

For aktuel holdoversigt se her.

TILMELD DIG
som ny elev i musikskolen
TILMELD DIG
nuværende elev (elevlogin)