Band – Sammenspil

Band BW

 

Til sammenspil laver vi en række bands ud fra både eksisterende hold og nye elever. Holdene spiller typisk en blanding af pop, rock, blues og soul af både nyere og ældre dato – eller egne numre.

 

Til sammenspil gælder det om at have det sjovt og selvfølgelige at arbejde med bandets samlede udtryk. Derfor skal man også, inden man melder sig, gøre sig det klart, om man har tid til at møde velforberedt op hver gang. Det er vigtigt, da vi på holdene i høj grad er afhængige af hinanden!

 

Koncerter

Der er mulighed for at spille ved forskellige af musikskolens koncerter, som fx den helt store kulmination, Rock Chok i marts måned – men også ved andre arrangementer i kommunen. Rock Chok er udelukkende for musikskolens rytmiske sammenspilshold, hvor hvert band har mulighed for at spille deres fedeste numre. Ved koncerten er der professionel lydmand, lydprøve og alt hvad der skal være ved en rock koncert!

Indspilning af numre er også en mulighed.

 

Alder: Inddelt ift. alder og erfaring: Hvis der er elever nok til et hold i 4.-5. klasses alderen kan dette derfor også være en mulighed.

Hold: Typisk 3-5 elever. Sammensættes af sammenspilslærerne for at tilstræbe, at holdene fungerer bedst muligt, mht. alder, erfaring og geografi. Vi kan derfor ikke sikre en plads til alle, men vi vil gøre en indsats for, at så mange elever som muligt ender på et passende sammenspilshold.

Tid: 60 min. om ugen.

Særlige forhold: For alle deltagere på holdene gælder det, at du foruden sammenspil går til undervisning i dit hovedinstrument og har minimum 1-2 års erfaring. Din sammenspilslærer skal lære dig at spille sammen med andre, ikke at spille på dit instrument.

Nogle gange kan du blive bedt om at spille et par numre på et andet instrument end dit hovedinstrument, hvis der fx mangler en bassist på holdet.

Det er gratis at gå til sammenspil/band, når du samtidigt går på et instrumentfag/sang (hold eller individuel).

 

TILMELD DIG
som ny elev i musikskolen
TILMELD DIG
nuværende elev (elevlogin)

 

Alt afhængig af sæsonplanlægning samt antal tilmeldte elever, kan der muligvis oprettes sammenspilshold i øvrige byer.