Om Musikskolen

MUSIKHOVED?

Child with a drum in the headFavrskov Musikskole udvikler sig løbende som et kulturelt ressourcecenter, der er attraktivt for alle børn og unge i kommunen, hvor:

Skærmbillede 2014-06-30 kl. 14.26.45Skærmbillede 2014-06-30 kl. 14.27.01Skærmbillede 2014-06-30 kl. 14.27.08

Favrskov Musikskole er en kommunal institution, som tilbyder børn og unge i alderen 0-25 år, bosiddende i Favrskov kommune en mulighed for at fordybe sig i musikken.

Musikskolen har godt 700 elever og ca. 22 undervisere.

Her er musik og leg for de yngste og undervisning på de fleste klassiske og rytmiske instrumenter, når børnene bliver ældre. Der er også mulighed for at dyrke sammenspil, spille i band, i orkester og at gå til sang og kor.

Oveni dette arrangerer vi løbende koncerter, optræder og forskellige projekter. I den forbindelse samarbejder Favrskov Musikskole med kommunens folkeskoler, biblioteker og kulturhuse samt andre musik- og kultur-institutioner.

Musikskolens sæson løber fra august til juni, altså sideløbende med skolernes ferieår.

Undervisningen foregår på skoler og i kulturhuse og planlægges og udføres af professionelle musiklærere, så du kan få den bedste musikundervisning tæt på din hverdag.

Tilmelding er mulig året rundt og kan gøres her.

Kerneopgaven for Favrskov Musikskole er at udvikle elevens forudsætninger for at udfolde sig i musikkens verden, gennem musikalsk læring.

 

favr.musik logo

Favrskovlogo