Musikbazar

 

Favrskov Musikskole vil gerne give vores elever mulighed for at fordybe sig i musikken og samtidigt dyrke fællesskabet, tværfagligheden og sammenspil. Derfor tilbydes elever, der i forvejen er tilmeldt ordinær undervisning i instrument (hold og individuel) samt i sang, gratis ekstra undervisning og oplevelser med musikken i vores Musikbazar.

Musikbazaren er baseret på ideen om, at når vi går sammen om undervisningen, kan vi få meget mere ud af hinanden og af at gå i musikskole. Musikbazaren skal altså øge elevernes læring og udvide deres kendskab til forskellige instrumenter såvel udvikle nye fællesskaber. I Musikbazaren kan musikskolens elever derfor variere og supplere deres ordinære undervisning med forskellige tilbud.

Tilbuddene kan være af kortere og længere varighed og kan styres af en til flere lærere. Det er derfor ikke kun tilbud som udbydes af elevens egen lærer, eleven kan melde sig til. Din lærer vil altid være behjælpelig med at finde frem til de tilbud, der egner sig bedst til dig.

I løbet af sæsonen vil vi informere løbende om Musikbazartilbud her på siden, på facebook og via nyhedsbreve.

Aktuelle Bazartilbud→

Tidligere Bazartilbud→